Gastromekka

bistropub

bistropub

14 allergener som kan medvirke til allergi & intolerans

  1. Gultenholdige kornprodukter (gyg, havre, hvede, rug, spelt), produkter på basis heraf
  2. Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr
  3. Æg og produkter på basis af æg
  4. Fisk og fisk på basis af fisk
  5. Jordnødder og produkter på basis heraf
  6. Soja og produkter på basis af soja
  7. Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose)
  8. Nødder ( dvs. mandler, hasselnødder, valnødder, pisatcienødder, pecannødder, cashewnødder, paranødder, queenslandnødder ) og produkter på basis heraf
  9. Selleri og produkter på basis af selleri
  10. Sennep og produkter på basis heraf
  11. Sesamfrø og produkter på basis heraf
  12. Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter som samlet SO2 skal beregnes for produktet, som de udbydes klar til brug, eller som de er rekonstitueret efter fabrinkantens instrukser
  13. Lupin og produkter på basis af lupin
  14. Bløddyr og produkter på basis af bløddyr



Vi står til enhver tid klar til at hjælpe dig med spørgsmål til specifikke retter, og vil gøre alt hvad der er muligt for at efterleve dine ønsker for at retten skal blive allergenefri i forhold til din specifikke allergi.


Vi gør opmærksom på, at det til stadighed er dit ansvar i samråd med os, at få fjernet eller ombyttet konkrete fødevarer i din ret

MENU UDEN ALLERGENER

LÆS MERE PÅ FVST HJEMMESIDE HER


Åbningstider:

tirsdag-onsdag 11-17.30 :: torsdag-fredag 11-22 :: lørdag 10-16 (SPOT 10-22) :: søndag-mandag lukket

bistropub

© Copyright. Alle rettigheder forbeholdes. Gastromekka 2020

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend