Gastromekka

MADKORT I SÆSON




Vi laver ærlig mad fra bunden af sæsonens bedste råvarer. Vi skifter ofte ud i kortet og tilpasser retterne, så du altid er sikker på et varieret og spændende udvalg.


Nyt koncept på madkortet !!


 Under konceptet "En ret eller flere"

Vælg en eller flere favorit retter sammensat efter dine ønsker og sult.

Se hele udvalget her


Bemærk at retterne ofte skifter


På madkortet finder du også altid vores velkendte klassikere - Bøfsandwich og Stjerneskud som faste retter.


Vi bager selv vores brød.

Prøv vores udvalg af hjemmebagte kager til kaffen hjemmebagt foccacia til maden.


Se billeder af mad og indretning i galleriet

her


Madkortet ændres ofte - det bliver aldrig kedeligt at besøge os :-) 


Vi har ikke bestemte børneretter, da vi synes at det er langt sjovere at efterkomme barnets ønsker  - spørg betjeningen og vi finder ud af det.


Ved spørgsmål vedr. allergene ingredienser i vores retter, spørg da venligst personalet. Vi sørger for så vidt det er muligt, at ændre eller udskifte ingredienser efter din specifikke allergi, laktose -og eller glutenintolerens.


TAKE AWAY 

KLIK HER


OPDATERET MADKORT PR. 18-05-22

FORÅRSKORT I BISTROEN

TAKE AWAY 

TAKE AWAY ER MED FORBEHOLD FOR TRAVLHED I BISTROEN






Vi ønsker at yde den bedste service, derfor skal du bestille i god tid for at sikre et ønsket afhentningstidspunkt - inden kl. 16.00 til afhentning samme aften (afhentning typisk mellem 17.00-17.30)


Der kan kun afgives bestilling af to go ved telefonisk henvendelse - beskeder på sms, facebook og mail besvares ikke.


TAKE AWAY RETTER:


BISTROENS BØFSANDVICH Kr. 180 (Se beskrivelse ovenfor)


STJERNESKUD Kr. 190 (Se beskrivelse ovenfor) 


FOCCACIA MED KYLLING ( Sandwich med kylling, bacon, hvid ost, karrydressing, skalotteløg, salat) Kr. 128


FOCCACIA MED LAKS OG REJER ( Sandwich med skiver af koldrøget laks, rejer, asparges, aioli, dild, salat)  Kr. 138


NACHOS MED OST KR. 98 (Se beskrivelse ovenfor)


NACHOS MED KYLLING KR. 128(Se beskrivelse ovenfor)

ALLERGENER

LÆS MERE HER